BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 28, 2009

alahai jaemah...

geramnya aku...sabar ja la...sebab apa aku bengan ni? macam ni ceritanya...aku kan jarang on9 sekarang.bilik baru tak dapat wireless.kalau nak on9 kena bawak laptop prgi student lounge tak pun masuk CC.jadi aku tulis entri banyak2.ingat bila on9 boleh la post semua sekali.sekarang ni aku kat CC.semangat cucuk pendrive nak post n3 baru tapi tak boleh...

hwaaaaaaaaaaaaaaaa...nak tau kenapa? sebabnya laptop aku word 2007.pc CC ni word 2003.aku lupa nak save 2003 punya.adeh...cc ni pun 1,tak update langsung.dah la banyak virus...adeh,sabar2.nampaknya malam ni aku tak boleh post n3 baru lagi la...letih ja masuk CC,habiskan duit.huhu...sabar lah hati...=>...

2 comments:

Chekgu BaniHassim said...

sekali skala mengayekan tokei cc tu...
kan?

~keMBarAabdi~ said...

nak mengayekan orang kena kayaknab diri dulu...hehe...