BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, August 9, 2009

masalah...

Hurmmm…benda apa ni ek?

Ni lagi…
Gara2 benda ni hari2 muka kami berkuap…nak ke kelas pakai,ke library pakai,ke cafe pun pakai (cafe kuliyyah la,cafe mahallah kang pelik pulak orang tengok)…tu la,sapa suruh pakai??? Bukan ke benda ni salah satu bentuk perlindungan? Bukan ka alwiqoyatu khoirun minal ‘ilaj? Ataupun dalam englishnya prevention is better than cure ataupun dalam bahasa melayunya mencegah lebih baik daripada mengubati?? Tapi…cara ni berkesan ka? Erk,aku sendiri pun tak yakin sebenarnya…hehe.dengar2 kata ada pelajar yang dah kena tapi tak tau la sahih atau tak.biasalah,orang2 atas tempat aku belajar ni suka ‘tutup’.sapa belajar kat sini dia tau la macam mana pentadbiran sini...so sad...

Taraaaa!!! Ni ha,bendanya...
Peaceee!!! Happynya muka…err,Nampak ka?

Kalau posing,peace ja tau buat.hehe...
“dard,pakai purdah teruslah.kan elok”…ada 2 3 orang usulkan…boleh ka? "insyaallah"...tu ja aku mampu jawab...

mereka ini tiada pekerjaan…“mereka” ja ok??? Ngeeee…=>.

2 comments:

Farhana said...

Hi...your blog is very nice. I like to visit your blog. And i want to always visit everyday. Don't forget to visit my blog at Zrooglepic

~keMBarAabdi~ said...

hi there...thanks for your visit...yea,please...you have a nice blog also...=>...